INTRE 100 - 200 Lei (75 produse)
INTRE 200 - 400 Lei (28 produse)
INTRE 400 - 500 Lei (6 produse)
INTRE 500 - 700 Lei (12 produse)
INTRE 700 - 1000 Lei (8 produse)
INTRE 1000 - 1500 Lei (11 produse)
INTRE 1500 - 2000 Lei (9 produse)
INTRE 2000 - 3000 Lei (4 produse)
- Statii emisie-receptie MOTOROLA
- Statii Motorola mobile sau fixe
MOTOROLA GM 340

Statia radio Motorola GM 340 este una din cele mai populare stati Motorola profesionale. Este usor de folosit si este foarte fiabila. 

1600 Lei
MOTOROLA CM 340

Statia CM340 este modelul de baza al seriei comerciale de statii mobile cu apel selectiv SELECT 5.

Motorola, CM340 ofera simplitate, robustete, siguranta in functionare si caracteristici de varf la un pret accesibil.

Cele 10 canale si functia de scanare permit structurarea comunicatiilor pe diverse nivele ierarhice.

1500 Lei
MOTOROLA CM 160

Statia CM160 este varful de gama al seriei comerciale de statii mobile cu apel selectiv MDC1200.

Avand 64 de canale, si afisaj, este destinata organizatiilor mari si personalului cu atributii de coordonare si control.

Motorola, CM160 ofera flexibilitate, robustete, siguranta in functionare si performante de varf la un pret accesibil.

 Facilitatile de apel selectiv si afisajul asigura atentionarea utilizatorului la primirea unui apel, transmiterea unui identificator la efectuarea apelurilor, selectarea si apelarea individuala sau de grup a corespondentilor, identificarea pe afisaj a apelantilor.

 Butoanele programabile plasate ergonomic permit selectarea diferitelor moduri de lucru si functiuni cu usurinta, constructia lor asigurand o comutare ferma fara riscul actionarii accidentale.

Datorita gamei foarte largi de accesorii disponibile (antene, microfoane si butoane PTT, si sisteme de montaj) CM160 poate fi adaptatala cerintelor specifice oricarui domeniu, oferind o comunicare eficienta fara a distrage utilizatorul de la activitatile sale.

1700 Lei
MOTOROLA CM 360

Statia CM360 este varful de gama al seriei comerciale de statii mobile cu apel selectiv SELECT 5. Avand 100 de canale, si afisaj, este destinata organizatiilor mari si personalului cu atributii de coordonare si control. Motorola, CM360 ofera flexibilitate, robustete, siguranta in functionare si performante de varf la un pret accesibil. Cele 100 de canale si functia de scanare permit structurarea comunicatiilor pe diverse nivele ierarhice. Facilitatile de apel selectiv si afisajul asigura atentionarea utilizatorului la primirea unui apel, transmiterea unui identificator la efectuarea apelurilor, selectarea si apelarea individuala sau de grup a corespondentilor, identificarea pe afisaj a apelantilor. Un set bogat de semnalizari optice si acustice ofera utilizatorului toate informatiile necesare exploatarii statiei in conditii optime. Butoanele programabile plasate ergonomic permit selectarea diferitelor moduri de lucru si functiuni cu usurinta, constructia lor asigurand o comutare ferma fara riscul actionarii accidentale. Datorita gamei foarte largi de accesorii disponibile (antene, microfoane si butoane PTT, si sisteme de montaj) CM360 poate fi adaptatala cerintelor specifice oricarui domeniu, oferind o comunicare eficienta fara a distrage utilizatorul de la activitatile sale.

1450 Lei
MOTOROLA GM 360

Statia GM360 este un model superior al seriei profesionale de statii mobile. Avand 255 de canale, afisaj si o tastatura restransa, este destinata organizatiilor mari si personalului cu atributii de coordonare si control. Motorola GM360 ofera robustete, siguranta in functionare si caracteristici de varf raspunzand celor mai inalte exigente. Cele 255 de canale, scanarea si apelul selectiv, permit structurarea comunicatiilor pe diverse nivele ierarhice. Facilitatile bogate ale sistemului de apel selectiv, tastatura si afisajul asigura selectarea si apelarea individuala sau de grup a corespondentilor, identificarea pe afisaj a apelantilor, blocarea statiilor pierdute/furate, transmiterea automata sau manuala a unor apeluri de urgenta de catre personalul aflat in dificultate. Un set bogat de semnalizari optice si acustice ofera utilizatorului toate informatiile necesare exploatarii statiei in conditii optime. Butoanele programabile plasate ergonomic permit selectarea diferitelor moduri de lucru si functiuni cu usurinta, constructia lor asigurand o comutare ferma fara riscul actionarii accidentale.

2000 Lei
MOTOROLA CM 140

Statia Motorola CM 140 face parte din seria de statii comerciale, este una dintre cele mai raspandite statii de emisie receptie foarte fiabila si foarte usor de folosit si are un raport pret calitate foarte bun


STATIILE RADIO MOTORLA CM140 S-AU SCOS DIN FABRICATIE SI NU SE MAI AFLA PE STOC

Acestea au fost inlocuite de statiile Motorola DM1400

1400 Lei
 
Cosul tau de cumparaturi
este gol.
 
Nu ai nici un produs adaugat.
 
Nu ai vizualizat nici un produs.